söndag 10 december 2017

Vecka 49


Hej allihopa!

En vecka kvar av simningen och vi har samma tid som vi haft tidigare veckor. Det är ett positivt och glatt gäng som åker iväg på morgonen. Tror de flesta tycker det är roligt att simma.
På onsdag är det klädsim på simskolan. Då får barnen prova att simma med kläder. Byxor och tröja som de kan ha i vattnet ska vara med. På onsdag hinner vi, innan simningen, att se luciafirandet i ateljén. Eftersom elevantalet har ökat är luciafirandet endast för barnen.

I veckan arbetade vi med klockan och tid. Till exempel har vi arbetat med uppgifter som Hur lång tid är det mellan klockan 3 och halv 5? I veckans mål och planering skrev vi att vi även skulle arbeta med vikt men det hann vi tyvärr inte med utan gör det nästa vecka istället. Klockan tar tid och vi vill att alla ska förstå. Under denna vecka kommer vi även prata om Lucia och varför vi firar detta.

De resterande två veckorna kommer vi tvåor inte ha läsläxa i Diamantjakten. Vi hinner tyvärr inte bearbeta den tillräckligt i skolan och vill därför inte ge den i läxa. Läxan blir istället att VARJE dag läsa minst 10 minuter i en valfri bok (barnen har låneböcker som de lånat på biblioteket).

Ha en skön vecka
Alexandra, Sofie och Silvana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar