söndag 5 november 2017

Välkomna tillbaka

Välkomna tillbaka, hoppas att ni har haft ett skönt lov och att alla är utvilade och redo för en ny skolvecka. Veckan ser lite annorlunda ut eftersom vi har utvecklingssamtal på tisdag. Alla barn slutar därför klockan 12, de som har fritids går givetvis dit efter skolan. Barnen är väl förberedda inför samtalen, men kan behöva stöttning. Vi kommer att skriva en dagordning på tavlan som gör det lättare för er att vägleda och hjälpa era barn. Ni som vårdnadshavare kommer att få barnens IUP- blankett utskriven, där ni kan läsa vad vi lärare har skrivit om era barn.  IUP-blanketten ska ni skriva under, men ni ska även skriva hur ni kan stötta era barn hemma för att hjälpa dem att nå sina nya mål. Innan ni går hem vill vi gärna att ni fyller i en utvärderingsformulär angående elevledda samtal. Det är viktigt att vi får ta dela av era tankar om samtalet, vad som var bra, vad kan vi förbättra till nästa gång. På en del samtal finns tolkar tillgängliga. Vi har avsatt cirka 45 minuter till varje samtalspass, tillsammans hjälps vi åt för att hålla tiderna.  Passa på att ställ så mycket frågor ni kan både till barnen och till oss vuxna. Vi är övertygade om att både ni som vårdnadshavare och barnen kommer känna sig nöjda med samtalen.

På torsdag (9/11) kommer vi att ha en idrottsdag mellan 9-13. Vi kommer att vara inomhus där barnen deltar i en fotbollsturnering. Barnen är indelade i pojk-och flicklag. Sköna kläder att röra sig i och en vattenflaska rekommenderas.  Vi äter som vanligt i matsalen.

Till fredag (10/11) har barnen kapitel 6 i läxa i ”Diamantjakten” tillhörande ord kommer de att få med hem på måndag.

Från och med nästa vecka kommer vi att göra en förändring kring personalen i årskurs 2. Patrik kommer att vara i klass 2A och Sylvana kommer att vara hos oss. Vi hälsar Sylvana välkommen och ser fram emot ett gott samarbete.

Ha en bra vecka!
Hälsningar Alexandra, Sofie och Patrik

1 kommentar:

  1. Tack för ett bra och trevligt upplägg ang. utvecklings samtalet.
    Detta stärker eleverna i deras självförtroende.

    SvaraRadera